best plagiarism checker

De zero a cim

De zero a cim és un projecte de vida, un recull en passat i present de les vivències, històries, experiències i aventures d’un amant de la muntanya que viu el seu dia a dia a cota zero.

Joanma Romero, veí d’Algemesí, en aquesta ocasió torna a unir les seues forces i il·lusions a les del navarrés Javier Zeberio, amb qui ja ha compartit molts moments d’alta muntanya en les expedicions al Lenin (7.134 m) en 2012 i al Muztagata (7.546 m) el 2014. Aquesta vegada pretenen anar un poc més enllà i intentar el que seria el primer 8 mil per a tots dos, el Cho Oyu de 8.201 m, la 6a muntanya més alta del planeta Terra.

De zero a cim és una mostra de l’afany de superació humana, de l’esforç i el treball necessari per tal d’acomplir un somni, però sobretot, és una mostra d’estima compartida per la muntanya.

JOANMA ROMERO (Algemesí – 1974)

Muntanyenc per convicció, Joanma comença a practicar esports de muntanya als anys 90, quan encara eren ben pocs els qui s’enfilaven per les cresteres de la vall de La Murta o les sendes de La Casella. Habitualment visita les muntanyes que l’envolten com a forma de conéixer la nostra geografia: Benicadell, Montcabrer, Mondúber, Puig Campana, Espadan… per descobrir rutes diverses, acumular desnivell positiu i hores d’activitat. L’any 1999 entra a formar part del CAMA (Col·lectiu d’Amics Muntanyecs d’Algemesí), associació que actualment presideix i que ha suposat una part important en la seua vida esportiva. Des d’aleshores ha viatjat i ha sumat desnivell a Marroc, Suïssa, Xile, Argentina, Repùblica de Kirguistàn, Xina… però sobretot, a Nepal, la seua destinació preferida, i en aquestos moments el seu currículum muntanyenc acumula ja una desena de 5 mils, set 6 mils i dos 7 mils.

JAVIER ZEBERIO (Bakaiku – 1983)

La seua relació amb la muntanya comença a la seua vall, per les espectaculars serres d’Urbasa, Andia i Aralar. A poc a poc, la seua afició per la natura i el desnivell l’apropen primer als Pirineus i posteriorment als Alps suïssos i francesos. Més ganes de muntanya el porten a embarca-se en experiències arreu del món: l’Atles marroquí, el Caucas rus i els Andes bolivians, fins a aconseguir per fi culminar el seu primer 7 mil en un ascens al cim Lenin (7.134 m) l’any 2012. En aquesta expedició, organitzada per Montañas del Mundo, coneixeria al que és actualment el seu company de viatge, Joanma, amb qui 2 anys més tard culminaria amb èxit l’ascens al Muztagata xinés (7.546 m), aconseguint així el seu segon 7 mil i afermant l’amistat i confiança per ara intentar el repte d’intentar el seu primer 8 mil, el Cho-Oyu, un somni per complir per a aquestos dos muntanyencs i amics.

Viu tota l’aventura, en directe

En aquesta ocasió podem fer el seguiment de Joanma i Javi en viu i en directe!

A través de la plataforma Racetracker podem saber on es troben els alpinistes en tot moment, veure el recorregut detallat de l’expedició i, fins i tot, deixar-los missatges d’ànim que segur que els aporten un extra d’energia.

The author issued for your “write a essay” ask for might be professional for the same exact tutorial stage and better as compared to ones crafting conditions. Get yourself a great report right now writing papers.