Only all of our composing assistance is usually the final dissertation gadget and best option for the purpose of carrying out your works in addition to other customized articles. Believe that your long-time go through essay writing.

2a prova del campionat de Marxa Nòrdica

24 de febrer de 2018

Inici i final de la prova:
Poliesportiu Municipal Joan Girbés (Ctra. Albalat Ribera, 9) – veure mapa –
Distància: 13 km

Horari

12.00 h   Presentació de la marxa al Museu Valencià de la Festa (C/ Nou del Convent, s/n)
13.00 h   Visita guiada pel Museu
14.00 h   Dinar (recomanat Restaurant Poliesportiu – 96 248 37 66 – Menú 17 €)
15.00 h   Recepció/entrega de dorsals al Poliesportiu Municipal
15.30 h   Reunió tècnica
15.45 h   Control de material
16.00 h   Inici de la competició
18.30 h   Final previst
18.45 h   Entrega de trofeus
19.00 h   Final d’actes

Reglament

http://www.fedme.es/salaprensa/upfiles/1360_F_es.pdf

Categories

Categoria absoluta: Tots els participants majors de 16 anys
Sub categoria junior: 16 a 17 anys
Sub categoria promesa: 18 a 23 anys
Sub categoria sénior: 24 a 39 anys
Sub categoria veterana A: de 40 a 49 anys
Sub categoria veterana B: de 50 a 59 anys
Sub categoria veterana C: a partir de 60 anys

Inscripció

www.femecv.com
Preu de la inscripció: federats 10 euros
No federats pagament adicional de 12 euros

Imprescindible: bastons de marxa nòrdica calcer adequat dorsal facilitat per mychip
Recomanable: tallavents polaines curtes
Més informació: Vicent Barberà / 601 05 18 71

La marxa nòrdica o Nordic walking, nascuda a Finlàndia, va anar incorporant-se en l’activitat física de molts joves i no tant joves que experimentaren de primera mà els beneficis d’aquesta forma de moure’s. Després d’aquest primer gran èxit a Finlàndia, s’ha introduït en altres països europeus, com ara Alemanya, França i finalment ha aparegut a l’Estat espanyol. S’utilitza per entrenaments de caminar esportiu i per programes de millora de la condició física.

També s’ha demostrat molt efectiu en programes de control de pes. Caminar amb aquest pals, creats especialment per aquesta modalitat d’esport, fa que l’entrenament millore la condició aeròbica i guanye en eficàcia. Es parla d’un augment d’efectivitat d’un 30 % comparat amb el caminar sense pals. Aquest benefici deriva de la utilització activa dels braços, així reforcem els músculs de l’espatlla, del pit i de l’esquena, mentre cremem més calories, i ajuda a entrenar la nostra coordinació.

La FEMECV ha incorporat aquest esport a les seues activitats i farà tot un seguit de marxes per tal de promocionar aquesta manera tant saludable de caminar.

La segona prova de la Copa de la FEMECV es farà a ALGEMESÍ, ciutat de la Ribera del Xúquer i que compta amb una festa, de la Mare de Déu de la Salut, declarada com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per l’UNESCO el 28 de novembre de 2011. Aquesta celebració, nascuda en 1247, es festeja el 7 i 8 de setembre. És una festa d’origen medieval. Els seus rituals transmesos de pares a fills, cristal·litzen en una sèrie de manifestacions diferents. Entre totes les melodies destaca el solemne i cadenciós so de la muixeranga, que ha estés el seu simbolisme més enllà de la ciutat fins a arribar a convertir-se en patrimoni de totes les valencianes i valencians..

La música, amb tabal i dolçaina, acompanya les torres humanes de la muixeranga i les danses de bastonets, pastoretes, carxofa, arquets, llauradores i tornejants. Totes aquestes representacions es poden veure al llarg de l’any en el Museu Valencià de la Festa, on una exposició permanent mostra als seus visitants tota la música i el colorit de la festa a la Mare de Déu de la Salut.

El recorregut de la prova passa per un dels espais naturals més emblemàtics de la Ribera que es la Xopera, únic bosc de ribera que queda a la comarca. Allí podrem trobar tot tipus de xops: negres, pollancres, albers i altres espècies com llidoners, freixos o salzes, que fan d’aquest indret un lloc especial per als algemesinencs i gent de la comarca. Aquesta zona verda situada en la confluència del riu Magre amb el Xúquer dibuixa un dels paisatges més típics de la Ribera.

top mining