Loading...

Formulari d'inscripció

IMPORTANT: si ja has segut membre algún any no cal omplir la sol·licitud de nou, no mes fer el pagament de la cuota.


Menor de 16? NO
Menor de 18? NO
Sexe: Home Dona 


Ús del rocòdrom NO
Federat/da NO
Experiència NO

Interessos

Senderisme
Alpinisme
Escalada / vies ferrades
Espeleo / barrancs
BTT / cicloturisme
Marxa nórdica
Trail
Altres

Imatge de verificació


Conec i accepte la normativa general del CAMA

NORMATIVA GENERAL DEL CAMA

En signar aquesta sol·licitud deixe constància de la meua voluntat de formar part del Col·lectiu d’Amics Muntanyencs d’Algemesí i de conèixer els drets i obligacions dels seus membres, tal i com consta en els estatuts de l’associació. Així mateix, em considere informat i accepte les següents consideracions:

  • La responsabilitat a les activitats que faça amb el CAMA és meua, cap dels organitzadors és guia oficial. Per tant, he de tenir uns coneixements tècnics mínims i capacitat física suficient per a realitzar l’activitat.
  • Cada participant és responsable de la possessió d\'una cobertura d\'assegurança adequada a l\'activitat a realitzar. No és responsable el CAMA, tot i que en ocasions podrà facilitar la gestió d’aquesta assegurança, previ pagament del servei.
  • Els menors d’edat hauran d’anar acompanyats sempre per un adult responsable durant tota l’activitat. Sempre s’haurà d’aportar per escrit l’autorització dels representants legals del menor.
  • Autoritze al CAMA a publicar fotografies on aparega la meua imatge, d’acord al dret d’imatge recollit a l’article 18.1 de La Constitució (Llei 5/1982, de 5 de maig).
  • En cas de ser usuari/a del rocòdrom municipal (a la Casa de l’Esport), conec i accepte la NORMATIVA D’ÚS DEL ROCÒDROM (disponible per a tots els socis en la seu del CAMA i en la pàgina web de l’associació).
  • El CAMA es reserva el dret d’admissió de nous membres i el dret d’expulsió d’aquells que no complisquen la normativa establerta i les convencions socials bàsiques de respecte a la resta de membres.

PRIVACITAT DE DADES
Les teues dades seran incorporades en un fitxer del qual és titular l’associació «Col·lectius d’amics muntanyencs d’Algemesí». La finalitat del tractament de les teues dades en aquest fitxer és el manteniment de la teua relació com a persona associada amb les finalitats concretes establertes als estatuts. A més, aquestes dades podran ser utilitzades per enviar-te informació que esperem siga del teu interès, així com sobre les activitats de l’associació. Pots exercir el teu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i, si cal, d’oposició, enviant una sol·licitud per escrit (carta certificada) acompanyada de la fotocopia del teu DNI i indicant “PROTECCIÓ DE DADES”, al domicili de l’associació, situat al carrer Nou del Convent, 70 d’Algemesí.